Sunday without sun

Första natten och vi sov som stockar. Vaknade kl. halv elva mycket utvilade. Efter en dusch så blev det en sightseeing med Lollos släkting Erik som vi har hyrt lägenheten av. Han var störtskön och visade oss hela Stockholm på två timmar i en silvrig Saab. Riktigt soft, som man säger här uppe. Vi fixade också ett tunnelbane –och busskort för 430 kr för trettio dagar. När vi sen åkte ner för att kolla på våran praktikrestaurang Lux så får vi syn på vår första kändis. Nämligen komikern Måns Möller. Precis, wow! Vi fick till och med ögonkontakt, de ni! Skapligt stolt ;D

 

Efter en grundlig genomgång av Stockholm kände vi oss redan som hemma. Vi drog på oss myskläderna och kollade på alla nians filmer som Lollo hade tagit med på två dvder. Fan va vi skrattade! Vilka minnen det var att se tillbaka på. Och alla var pyttesmå! Shit asså!

 

Vi fick sedan något super-godis-begär. Så vi blev så ivriga att vi glömde släcka ljusen, sprang över gatan och köpte oss en stor godispåse för hela 68 spänn. Farligt vad sockersuget kan åstadkomma. Vi hann i alla fall lagom tillbaka till kvällens Beck-film. Det kunde inte blivit bättre tajmat än så.

 


Kommentarer
Postat av: Anna

haha, ush för att de filmerna finns bevarade! de är för roliga =D

2009-03-18 @ 22:06:06
URL: http://annajacobssonsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0