Vilken vecka!



Underbart. Helt otroligt. Fantastiskt. Grymt härligt. Galet. Totalt obegripligt.
ATT..


THE KILLERS KOMMER TILL HULTSFTREDSFESTIVALEN '09! :D

Och detta är inget skämt. Jag kan säga att chocken har lagt sig nu, ungefär fem dagar efter att jag har fått beskedet. Sara skickade ett simpelt sms med orden "The Killers till hultsfred" på tisdagsmorgonen. Och jag trodde inte mina ögon. För att inte ta ut segern i förskott, så springer jag mot datasalen i skolan och jag har nog aldrig skrivit in mitt namn och lösenord så snabbt. Dubbelklickade på Internet Explorer och skrev in rockparty.se fort som bara den! Det som jag då möts av är en kolsvart bildskärm. Efter några sekunder börjar det skjuta upp små vita prickar som till slut bildar namnet The Killers! Alltså den känslan, den stunden, den glädjen var länge sen jag kände. Och man kunde inte göra annat än att skrika rätt ut! Lite lycklig. Ja!

När jag samlat ihop mig själv så kunde jag nätt och jämt kontrollera mobilen, men jag lyckades få fram syrran Carros nummer i telefonboken. Hur härligt som helst att berätta för henne. Och hon är, om inte mer än mig, ett väldigt starkt The Killers fan. Och hon blev ganska glad. Ja. Sedan var det sjuklingen Ellens tur att bli överraskad när jag ringde och väckte henne. Jag förgyllde även kusinen Kajsas dag med att ringa och berätta glädjebeskedet. Och snacka om att hon blev hysterisk, en aning.

Puh! så, nu var det berättat :)

I övrigt så har jag varit uppe i Linköping och beställt min drömbalklänning. Känns jättebra. Efter det så skulle jag unna mig själv lite god lunch på cafét Mokka i gallerian Filbyter. För att berätta händelsen kortfattat så utbryter ett otroligt starkt brandlarm i hela gallerian och jag som precis har fått ut min mat (betald och klar) får bara lämna allt och gå ut som alla andra 300 personer fick göra. Jag, hungrig och arg som jag var, gick iallafall in igen och krävde att få min mat eller pengarna tillbaka, för personalen betedde sig som om ingenting hade hänt. Sagt och gjort, jag fick med mig maten, och det var bara att gå till pressbyrån, köpa med mig plastbestick och äta på tåget hem. Sällskap fick jag på köpet av Ewe.

Sen blev det att sitta hos frisören i tre timmar och det slutade med att man gick därifrån med ett studiebidrag fattigare. Lite träning med Linnéa har jag också hunnit med. Och det börjar kännas riktigt bra nu :)

Veckan avslutades på fredagskvällen med en sväng till Öland med Kristoffer, Carro och Ella. Där åt vi pizza på tio minuter, och sedan hade vi nog inte mer än tjugo minuter på oss innan bion i Kalmar började. Riktigt trevligt att åka en sväng så där. Det gillar vi!

Lördagen blev en singstarkväll hemma hos mig med chokladbollar och coola brillor ;) Det blev att åka till Metropol och köra shåwen med killarna i bilen till låten Superhero lover med Daze. Lyssna på den så förstår ni ;) Yes, det får avsluta veckan.

Kan bara meddela så här nu att Sverige krossade Ryssland i bandy i VM-finalen förut med 6-1!

Nästa vecka lär ju bli ännu mer händelserik kan jag lova! Så ni har något att se fram emot sen när jag kommer hem ifrån min livs första skidresa!

 
Sköt om er så länge!


Vart tar tiden vägen ?

Hej och hå!

Jisses vad dåligt min första bloggtid har börjat. Måste skärpa mig och verkligen gå in för det här. Sen har jag fått lite påminnelse av en viss person och just ikväll gav det resultat :)

De två senaste veckorna har bara sprungit ifrån mig. Allt har skett på en och samma gång. Och visst känns det bra. För det första har jag och virret Linnéa tagit tag i oss själva och börjat träna på riktigt och köpt gymkort som ska användas flitigt under hela våren. Nystart kan man väl kalla det. För det andra har jag träffat the one. En kille med allvarlig ischias, extremt mörkrädd och är känd av polisen. Kan det bli bättre ? Nepp, inte för tillfället. Så det har blivit en del mil med bilen, några udda omkörningar och skarpa kurvor den senaste tiden.

Vad har mer hänt då ? Jo, både la cousine & annsen har lyckats sätta en körkortsstämel i pannan. Grattis till Er! Dessutom har skolan dragit igång på riktigt nu och prov efter bok efter arbete efter inlämningsuppgift skrivs alltmer upp i kalendern. Så jag har en del hard work framför mig. Nemas problemas.
Give me some time, please!

Och jag som önskade mig tid i julklapp, men inte fick jag mer utav den. Snarare tvärtom. Men vad gör det när man är glad och nykär! Tid är nog inget man kan få mer av, man måste ta sig tid att skapa tid. Låter kanske knäppt, men det stämmer nog. Ska börja effektivisera min tid lite bättre. Orkar inte sova bort allt längre.

Livet leker, därför vill jag tillägna dagens låt till just dig!

Elvis Presley - You were always on my mind

2009 - here we come!

Tjo, hej, hallå och varmt välkomna till min precis nyöppnade blogg. Just detta är ett av mina nyårslöften för året - att starta en blogg och försöka lägga tid på att dela med mej av allt som jag kommer att vara med om under det kommande halvåret fram till studenten. Hela våren som ligger framför oss ska bli fantastiskt spännande och oförglömligt, så därför vill jag kunna minnas den här tiden genom min blogg.

Tittar vi på hur året har börjat så kan jag väl meddela att det inte kunde ha startat bättre. Efter ett härligt nyårsfirande i Linköping så har jag börjat ta dagen lite mer som den kommer. Och om det finns något ord som heter "spontanitet" så ska det iallafall vara ett nyckelord under hela året. Jag vill hellre ångra nåt jag har gjort, än nåt jag aldrig gjorde.

Man vet aldrig säkert hur livet kommer att se ut om en vecka, så va fan,
ta chansen till allt! Lev livet.
Jag tänkte iallafall börja göra det nu, för man lever bara en gång. Tänk på det.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0